Projecten

Uitgebreid assortiment buisprofielen

De haalbaarheid van veel industriële en constructieve projecten is in hoge mate afhankelijk van de tijdige beschikbaarheid van de benodigde materialen. Economische en sociale omstandigheden hebben de laatste jaren juist die beschikbaarheid vaak onder grote druk gezet.

Beheersing van risico’s

Met ons uitgebreide internationale netwerk van fabrieken zijn wij altijd in staat om de juiste bron aan uw vraag te koppelen. Daarbij is onze permanent grote en brede voorraad een belangrijke ondersteuning om onverwachte hindernissen te overwinnen. Wij gaan ver in het ondersteunen van onze klanten. Wij nemen bewust een deel van de risico’s van een project op ons. Onze logistieke en financiële slagkracht maakt ons bij uitstek geschikt om verstoringen in de supply chain te voorkomen. Hierdoor blijft de continuïteit van het project gewaarborgd.

Nauwe samenwerking

Projecten worden steeds complexer. Door gebruik te maken van de expertise van de leverancier, kijken we samen wat er nodig is en hoe we die plannen uit kunnen voeren. Leveranciers hebben immers al veel vaker met dat bijltje gehakt en weten precies waar de knelpunten zitten. Vroegtijdig overleg is  daarbij essentieel als basis om te kunnen optimaliseren in het logistieke lever- en dienstentraject.

Ondersteuning door onze voorraad

Impexstaal beschikt over de grootste en meest gevarieerde voorraad kokers en buizen in West Europa. Deze voorraad staat ook in dienst van onze projecten en stelt ons in staat om op elk gewenst moment te schakelen. Door ons ongeëvenaarde pakket van lengten kunnen we vrijwel altijd de juiste oplossing aanbieden.

Onze voordelen op een rijtje:

  • We staan voor een ruime ervaring, een proactieve benadering en maximale flexibiliteit.
  • We steunen op de grootste voorraad afmetingen en lengten in West Europa.
  • We minimaliseren financiële risico’s en verzekeren beschikbaarheid.
  • We leveren zonder problemen lange lengten via onze wateraansluiting.
  • We verzorgen een uitgebreid scala aan materiaaltesten en -inspecties.
  • We verzorgen alle mogelijke (oppervlakte)bewerkingen.

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag verder!

Herman de Kwaasteniet verkoop Impexstaal
Herman
de Kwaasteniet
Kevin Haarsma verkoop Impexstaal
Kevin
Haarsma
Wim van Rooijen verkoop Impexstaal
Wim
van Rooijen
Berrie van der Grijn verkoop Impexstaal
Berrie
van der Grijn