Certificering

Certificeren en overstempelen

Certificeren en overstempelen

Alle producten van Impexstaal zijn voorzien van een 3.1 certificaat volgens EN 10204. Vanzelfsprekend hoort daar een 100% herleidbaarheid van handelslengten, zaaglengten  en reststukken bij. U bent dus altijd verzekerd van de juiste certificaten bij uw materiaal. Gerenommeerde certificeringsbureaus, zoals DNV, ABS, LR en GL, komen regelmatig bij ons over de vloer voor diverse overstempelactiviteiten.

Voor de hercertificering van materialen werken de externe surveyors nauw samen met de medewerkers van onze eigen certificatieafdeling. Hierdoor kunnen we korte doorlooptijden waarborgen. In geval van extra eisen aan mechanische en/of chemische eigenschappen van het materiaal gaan wij graag in gesprek om hercertificering, opwaardering of additioneel testen uit te laten voeren. 

Ook op dit onderdeel van onze dienstverlening steken we proactief in. Mocht u bijvoorbeeld regelmatig staal nodig hebben met additionele eisen dan kunnen wij dit in samenspraak met u op voorraad leggen. Zo verkorten wij de levertijd en worden extra testen vermeden.

Stapel 3.1 certificaten van diverse staal leveranciers Impexstaal

Certificatenportal

U kunt ervan op aan dat de levering compleet, dus voorzien van alle transportdocumenten, certificaten en eventuele markeringen op de materialen, wordt verwerkt. Certificaten worden verstuurd op de dag dat de materialen ons magazijn verlaten, of op uw verzoek vooraf. Alle certificaten kunt u downloaden en altijd raadplegen in ons certificatenportal.

Vrachtwagen laden met stalen vierkante kokers stalen rechthoekige kokers ronde buizen EN 10219 S355J2H
Logistieke service
Zagen stalen vierkante kokers stalen rechthoekige kokers ronde buizen EN 10219 EN 10210 S355J2H
Bewerkingen

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag verder!

Herman de Kwaasteniet verkoop Impexstaal
Herman
de Kwaasteniet
Kevin Haarsma verkoop Impexstaal
Kevin
Haarsma
Wim van Rooijen verkoop Impexstaal
Wim
van Rooijen
Berrie van der Grijn verkoop Impexstaal
Berrie
van der Grijn