Vacatures

Commercieel medewerker binnendienst (Inkoop)

Impexstaal

Impexstaal is voor staalbouwers in binnen- en buitenland al decennialang dé leverancier van buisprofielen van Europees kwaliteitsstaal. We staan bekend om ons hoge serviceniveau en de manier waarop we met onze klanten meedenken over de beste oplossing. Op twee locaties in Gorinchem beschikken we over een gezamenlijke opslagcapaciteit van ruim 30.000 m2. De recente uitbreiding van onze warehouses betekent een nieuwe impuls voor de verdere ontwikkeling van ons bedrijf. We hebben ambitieuze groeidoelstellingen waar het commerciële team een belangrijke bijdrage aan levert.

Plaats in de organisatie
De motor achter de groei van het bedrijf zijn de medewerkers van het commerciële team. Als geen ander weten zij hoe het is om dagelijks te presteren in een dynamische en concurrerende markt.

Voor uitbreiding van het team zoeken we een enthousiaste collega die graag meehelpt de groei van onze activiteiten mogelijk te maken en zich ook zelf wil ontwikkelen in deze functie. Je komt te werken in een klein verkoopteam van een sales manager, twee commercieel medewerkers en twee supportmedewerkers. Binnen een dynamisch team ben jij de spin in het web. Met een mix van commerciële en administratieve taken zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je brengt structuur aan en regelt alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

Onze droomkandidaat

Je kan makkelijk schakelen van inkoop (administratieve) werkzaamheden naar commercie (leveranciers / klanten te woord staan).  Vragen handel je zelfstandig af of speel je door naar een van je collega’s. Je werkt offertes uit en zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van de orderadministratie. Vanuit je brede ondersteunende functie verricht je verder tal van administratieve handelingen, zoals het bijhouden van voorraad- en prijslijsten en het beheer van mailboxen. Bij drukte of afwezigheid van een van je collega’s neem je moeiteloos klantdossiers over.

Wat vragen we van jou?

 • 32 – 38 uur beschikbaar;
 • Je bent zeer servicegericht, weet zaken duidelijk te organiseren, toont initiatief, kan zelfstandig zaken oppakken en afhandelen en bent een teamplayer;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring;
 • Functioneert op mbo+/hbo-niveau;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je werkt punctueel en accuraat;
 • Een commerciële inslag;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift ;
 • Goede beheersing van het Microsoft Officepakket.

Wat bieden wij jou?

 • Een baan bij een gezond bedrijf in een familiaire sfeer
 • Een dynamische baan met veel verantwoordelijkheid
 • Een marktconform salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Volop opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

Meer informatie

Voor inhoudelijke vragen of als je meer wilt weten over het bedrijf kun je contact opnemen met Eline Vlot, manager HRM, via 0183 – 633 788.

Jouw sollicitatie

Jouw sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar evlot@impexstaal.nl. Als we vinden dat deze voldoende aansluiten bij onze vacature, nodigen we je uit voor de volgende stap in het sollicitatieproces. Zien we onvoldoende aansluiting dan ontvang je van ons binnen 2 weken een schriftelijke afwijzing per mail.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.