Logistieke service

Voor elke logistieke vraag een oplossing

Voor elke logistieke vraag een oplossing

Bij het afwikkelen van uw order draait alles om service en dienstverlening. Bij Impexstaal is een buis nooit zomaar een buis. En het woord ‘nee’ kennen we niet. Flexibiliteit en korte lijnen zijn onze handelsmerken; voor elke logistieke vraag is een oplossing.

We ontzorgen onze klanten maximaal en regelen het transport, inclusief de benodigde (export-) documenten, vanaf Gorinchem naar elke gewenste bestemming wereldwijd. Impexstaal is gevestigd aan belangrijke vaar- en autoroutes en kan daardoor altijd snel en stipt leveren.

U kunt ervan op aan dat de levering compleet, dus voorzien van alle transportdocumenten, certificaten en eventuele markeringen op de materialen, wordt verwerkt.

Vrachtwagen laden met 23 meter lange kokers Impexstaal

Aanvullende diensten voor uw order

Al onze voorraadartikelen kunnen door ons op maat gezaagd worden, zowel recht als in verstek. In nauwe samenwerking met diverse gespecialiseerde toeleveranciers leveren we diverse aanvullende diensten, zoals stralen en verven, hercertificering en additioneel testen. Bij al deze diensten staat zorgvuldigheid voorop. Mede dankzij de nauwe samenwerking met onze toeleveranciers kunnen we de kwaliteit in materiaal en levering maximaal waarborgen.

Uiteraard houden we rekening met de gewenste levertijd. Snel is bij Impexstaal inderdaad snel. Dankzij onze zeer complete voorraad en uitstekende relaties met toeleveranciers kunnen we vrijwel altijd binnen de gewenste termijn leveren, ook bij spoedorders.

Distributie; leveren of afhalen

Hoe het materiaal ook bij u komt, u kunt vertrouwen op onze deskundige en flexibele dienstverlening. Komt u uw materiaal het liefst afhalen dan kan dit op zeer korte termijn georganiseerd worden. Ons afhaalproces verzekert daarbij een snelle en soepele afhandeling.

Impexstaal werkt al vele jaren nauw samen met vaste transportbedrijven en ervaren chauffeurs. Hun gedegen kennis van de wensen van onze klanten is de basis voor een perfecte dienstverlening. Onze grote aantallen leveringen zorgen voor een efficiënte en goedkope oplossing.

Kiezen voor Impexstaal is
kiezen voor flexibiliteit

Opslag

In 2020 heeft Impexstaal een nieuwe, hoogwaardige en efficiënte bedrijfshal van 10.000 m2 gerealiseerd. De hal is volledig geïsoleerd waardoor de buizen onder ideale constante omstandigheden worden opgeslagen. Zo blijft het behoud van de  kwaliteit van het oppervlak van onze materialen maximaal gewaarborgd.

Zagen stalen vierkante kokers stalen rechthoekige kokers ronde buizen EN 10219 EN 10210 S355J2H
Bewerkingen
Stapel 3.1 certificaten van diverse staal leveranciers Impexstaal
Certificering

Persoonlijk advies

Wij helpen u graag verder!

Herman de Kwaasteniet verkoop Impexstaal
Herman
de Kwaasteniet
Kevin Haarsma verkoop Impexstaal
Kevin
Haarsma
Wim van Rooijen verkoop Impexstaal
Wim
van Rooijen
Berrie van der Grijn verkoop Impexstaal
Berrie
van der Grijn