Medewerker Expeditie

Onze droomkandidaat

We zijn op zoek naar iemand die interesse heeft in logistiek, op details let maar ook een echte teamspeler is. Vragen handel je zelfstandig af of speel je door naar een van je collega’s. Administratief werk je accuraat en let je op details. Het boeken van goederenontvangsten, wijzigingen doorvoeren, vrachtbrieven maken voor chauffeurs, communiceren van de planning, maken van voorraadmutaties etc. zijn hier onderdeel van. Maar ook het helpen bij het laden en lossen van vrachtwagens is voor jou geen probleem.

Wat vragen we van jou?

Wat bieden wij jou?

Plaats in de organisatie
Omdat onze huidige medewerker expeditie gaat voor ons zusterbedrijf Stigterstaal in Canada aan de slag. Daarom zoeken we op korte termijn een nieuwe enthousiaste collega die graag meehelpt onze logistieke activiteiten mogelijk te maken en zich ook zelf wil ontwikkelen in deze functie. Je komt te werken in een team van expeditie medewerkers en logistiek medewerkers. Met een mix van logistieke en administratieve taken zorg jij ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je brengt structuur aan en regelt alle voorkomende werkzaamheden op de afdeling.

Meer informatie en jouw sollicitatie
Voor inhoudelijke vragen of als je meer wilt weten over het bedrijf kun je contact opnemen met Eline Vlot, HR Manager, via 0183-633877. Jouw sollicitatiebrief en CV kun je sturen naar evlot@impexstaal.com. Als we vinden dat deze voldoende aansluiten bij onze vacature, nodigen we je uit voor de volgende stap in het sollicitatieproces. Zien we onvoldoende aansluiting dan ontvang je van ons binnen 2 weken een schriftelijke afwijzing per mail.

Solliciteer nu!


Impexstaal
Impexstaal is voor staalbouwers in binnen- en buitenland al decennialang dé leverancier van buisprofielen van Europees kwaliteitsstaal. We staan bekend om ons hoge serviceniveau en de manier waarop we met onze klanten meedenken over de beste oplossing. Op twee locaties in Gorinchem beschikken we over een gezamenlijke opslagcapaciteit van ruim 30.000 m2.

Onze klanten waarderen ons hoge serviceniveau en de manier waarop we met hen meedenken. We regelen het transport, net als de (export-) documenten en andere services vanuit de gedachte dat we alleen in een partnership met onze klanten tot de beste oplossing kunnen komen.